Learning Material

Във всеки учебен курс се използва и подходящ учебник/учебен комплект, съобразен с нивото на ученика/групата, установено при записването му в центъра и след полагането на диагностичен тест. До 1-ви клас не се използват учебници, вместо това, децата овладяват английския език чрез забавна комбинация от игри, песни, творчески занимания и пресъздаване на реални ситуации. По време на курса се изучават думи, свързани с най-често срещани теми в ежедневието на малките деца - например цветове, числа, семейство, чувства, играчки и животни.

Mатериалите в учебниците са базирани на приключенски истории, песни, комикси, игри и проекти, които развиват комуникативни умения на децата по английски език.

За нашите ученици от 1-во до 7-ми клас, използваме разнообразни забавни и интересни учебници на National Geographic и Hamilton House и са специално подбрани, с интересно и занимателно съдържание, за да предоставят възможно най-доброто преживяване по време на учебния процес.

Учениците учат английски език като опознават света около тях чрез красиви снимки и текстове и проследяват случващите се приключения на героите в и характерите, включени в учебниците. Включени са също и CLIL( Интегрирано Съдържание и Езиково обучение) , както и раздели, свързани с култура, предназначени да запознаят учениците с различни теми и аспекти от живота и културата на Обединеното Кралство, както и на други англоговорящи страни.

Употребата на материали на базата на истории, песни, игри и проекти служат за развиване на комуникационните умения на децата по английски език и гарантират приятния учебен процес.

Учебниците, които използваме за курсовете с възрастни, са изданията на Pearson Longman Cutting Edge. Те представляват съвременна система в 6 нива и имат доста богати на съдържание теми. Употребата им е лесна, имат и достъпна структура. Ангажира и мотивира учащите да общуват свободно и уверено. Те са специфично създадени, за да стимулират използването на комуникативния метод.

Освен гореспоменатите учебници, материалите, които използваме за нашите обучителни цели, формират еклектичен набор от учебни помощни средства, покриващи пълната гама учебни стилове, включително аудио-музикални, социални, кинестични, визуални, логически и вербални.

Contact us