Често задавани въпроси

Каква е таксата на курса?

Може да откриете информация за всички такси тук

Как се извършва плащането?

В зависимост от избрания метод на плащане (месечна/ срочна/ годишна такса), плащането се извършва авансово, от 1-во до 5-то число на всеки календарен месец и е фиксирана месечна такса. Ако клиентите изберат срочна такса, плащането се извършва от 1-во до 5-то число на месеците, в които започва всеки учебен срок (септември/февруари). Плащането се извършва на рецепция в брой или чрез банков превод. 

Може ли да платя за целия курс предварително?

Да. За целта, моля, поискайте информация на рецепция за конкретната цена на курса. Има 10% отстъпка ако платите пълна такса за курса предварително.*

 

 

 

* ако няма начислена друга отстъпка

Мога ли да извърша плащането по банков път?

Да. За целта, попитайте на рецепция за детайли на банкова сметка.

Колко продължава един курс?

Принципно повечето курсове продължават от Септември до Юни и часовете са два пъти седмично. Обикновено броят часове за една академична година е около 70. Въпреки това, курсовете стартират през годината, в зависимост от проявения интерес. Съществува опция и за интензивни курсове.

Колко време отнема завършването на едно ниво?

Обикновено около 70 урока са достатъчни за напредване към следващото ниво при изучаването на чужд език. Трябва да отчетем и факта, че всеки ученик е различен. Някой могат да напреднат по-бързо, други по-бавно. Всеки ученик ще бъде посъвестван и подпомогнат в прогреса си по време на обучението и ще му бъде предоставена необходимата помощ, за да напредне

Как се определя нивото ми/нивото на детето ми?

Всеки нов ученик трябва да положи диагностичен тест. На база на този тест, определяме нивото и съветваме учениците за подходяща опция. Тестът е напълно безплатен.

Как мога да се запиша?

Обадете ни се на: 0882 266716, изпратете ни имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се свържете с нас чрез Фейсбук. След това насрочваме ден и час за диагностичния тест.

Кога мога да се запиша?

Можете да се запишете по всяко време на годината. Повечето курсове стартират Септември, за това е по-добре да се запишете тогава, за да не пропуснете уроци.

Какви обучителни методи използвате?

Използваме комбинация от методи. Най-често използвания метод е Комуникативния подход, при който фокуса е върху говоренето на езика. Това е най-модерния и най-често използван метод при езиково обучение в глобален мащаб. Инкорпорираме и Обучителният метод, базиран на даването на задачи, при който учениците имат шанса да използват практически езика посредством изпълнението на различни поставени им задачи.

Колко ученика има в клас/група?

Максимални брой ученици в клас/група е 10. Въпреки това има и доста групи с по-малък брой ученици.

Може ли да пропусна урок?

Броят на часове, които ще посетите Вие/Вашето дете и въпрос на личен избор. На практика, ако пропуснете/Вашето дете пропусне голям брой часове, това би довело до трудното поддържане на темпо, съответсващо на цялата група.

Кои учебниците използвате?

Учебниците за всеки курс могат да бъдат открити на: Курсови Учебници.

Курсовете Ви съобразени ли са със смяната в училище?

Да. Предлагаме същите курсове сутрин и следобед. Това онзачава, че според смяната на детето Ви в училище, можем да предложим подходяща група.

Как се сформира група?

От 3-годишни до 1-ви клас, групите се формират по възрастов критерий.

При по-големите ученици, групите са сформирани по-скоро според нивото им, а не толкова според възрастта. Въпреки това, доколкото е възможно, се стараем да поставим децата на една възраст заедно и обикновено, такава е практиката. Понякога, ученици които са различна възраст, но същото ниво на владеене на езика се поставят в една група. Когато се сформира група от ученици, които са различни нива, това затруднява учебния процес за всички и се опитваме да избягваме да го прилагаме.

На каква възраст детето ми може да започне да посещава АВС?

Най-малките ни ученици са на навършени 3 години.

Има ли възрастова граница в АВС?

Не. Най-малките ни ученици а 3-годишни, но нямаме възрастови ограничения.

Кога детето ми може да започне индивидуални уроци?

Индивидуалните уроци стартират от 1ви клас. Индивидуални уроци преди тази възраст не подпомагат изгражаднето на любов към езика и не са толкова продуктивни като груповите уроци.

Има проблем с прогреса ми/прогреса на детето ми.

Ако се притеснявате,че има някакъв проблем, моля организирайте среща с нас. Може да отправите запитване на рецепцията, да ни се обадите на 0882 266716, да ни изпратите и-мейл на следния адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да се свържете с нас във Фейсбук.

Как мога да получа обратна връзка от учителите на детето си?

Ако желаете да получите обратна връзка, касаеща Вашето дете, моля, свържете се нас чрез администраторите на рецепция. Молим да не се свързвате с учителите директно.

Издавате ли сертификати за покритите курсове?

Да. При успешно завършване на курса, всеки ученик получава сертификат.

Сертификатите Ви международно признати ли са?

Издаваме валидни сертификати, които могат да бъдат потвърдени от всяка заинтересувана страна. Предлагаме и полагането на международно призната форма на изпитване и сертификати към Университета Кеймбридж.**

 

 

 

** в зависимост от броя на желаещите да положат изпит.

Може ли да избера броя ученици в моята група?

Ако желаете, е възможно. Тази опция се класифицира като „затворена група”. Моля, свържете се с нашите администратори на рецепция за условия и цени.