19.05.21

Лятно Училище 2021 година!

АВС Езиков Център Ви кани да се присъедините към нас и нашето Лятно Училище 2021 година!

Специално за Вас и вашите деца сме планирали едно уникално лято изпълнено с множество дейности, екскурзии, спорт и игри, креативни проекти, и разбира се, много забавни моменти, на които можем да се насладим заедно! Елате и се присъединете към нас за едно вълнуващо и дейно лято!

Програмата за тази година е изпъстрена с невероятни възможности за учене докато се забавляваме!

Ние ще се впуснем в незабравими приключения сред природата, ще посетим местните паркове и екопътеки, ще работим заедно в малката градинка на АБС и ще учим много неща за природата, която ни заобикаля.

Ще участваме в спортни занимания и игри със забавни конкурси и спортни дейности!

Изключително сме развълнувани да ви съобщим, че любимата седмица на “Хогуортс и Хари Потър” ще се състои и ще бъде включена в графика на лятното училище! Ще се потопим в света на Хари, Рон и Хърмаяни като изработваме магически пръчки, метли, заклинания, магически отвари и ще посетим Музея на илюзиите.

Ще имаме ексклузивен достъп до различни институции и местни фирми, за да можем да видим какво се случва „зад кулисите“, да научим за процесите и организацията, която предоставя услуги и продукти на нашата местна общност и света.

Възможността за практикуване и усвояване на нови умения по английски език също ще бъде част от програмата, като елементи от всяка тема / дейност ще се преподават и на английски. Ще има и възможност за ревизия на учебния материал за тези ученици, които смятат, че се нуждаят от допълнителна практика на уроците от учебната година.

Всяка седмица децата ще се забавляват и обучават чрез различни теми и дейности и всички планирани екскурзии са включени в цената за седмицата.

Обядът също е включен за тези от вас, които изберат тази опция.

Дати на провеждане: вторник, 1 юни - петък, 30 юли.

Време: от 09:00 до 17:30 всеки ден от понеделник до петък.

Цена: 100 лева на седмица, които се плащат предварително.

*Имаме специална цена за участниците, които се запишат предварително за цялата 9-седмична програма.

За повече информация или за резервация на място, моля, обадете ни се на: 0882 266716.

Contact us
1000 characters left