Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/abclangu/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
ABC Language Centre - ABC Многознайковци

ABC Многознайковци

There is no translation available.

ABC Zanimalnya NEW Page Cover

Лятно Училище в ABC

Нашата лятна програма, ABC Многознайковци, предлага изпълнено с екшън лято и седмици, ангажирани с дейности, спорт и игри, изкуства и занаяти, екскурзии и разбира се- много забавления.

Седмиците са с различна тема и това вдъхновява децата да изследват различни предмети и да учат за тях чрез игри, занаяти и забавни активности. Предназначени са да дадат на децата възможност да развиват тяхното творчество и да подхранват любопитството им

Децата ще участват в спортни занимания и игри със забавни състезания

Ще се наслаждаваме на време, прекарано навън и ще посещаваме местни паркове и горски пътеки, ще изследваме природата по време на слънчеви пикници и барбекю на открито.

 


 

Възможността да се упражняват и придобиват нови умения по английски език, разбира се, също е част от програмата, като елементи от всяка тема/активност ще бъдат преподавани на английски език.

ABC Многознайковци приема деца на възраст от 7 до 12 години.

Лятната ни програма започва в началото на месец юни всяка година и продължава до края на месец юли, от 09:00 до 17:30 ч, от понеделник до петък.

Местата се запазват на седмична база и всички планирани екскурзии са включени в цената за съответната седмица.

По желание може да бъде осигурен обяд, който се заплаща допълнително или родителите могат да изпращат храна от вкъщи за детето си.

При заплащане на сумата за цялата лятна програма, може да се възползвате от преференциални цени.

Моля свържете се с нашият екип за актуални цени и свободни места.

За повече информация или запазване на място, моля, обадете се на 0882 266716.

Повече информация Задайте ни въпрос