11.05.21

ABC започва регистрация за новата учебна 2021/2022 година.


  • Уроци по английски за предучилищни групи, деца от 3 до 7 години -

Учебната програма за нашите предучилищни групи е специално изготвена и пригодена за деца, започващи обучението си от 3 годишна възраст. Използвайки игри, песни и различни забавни активности, малките деца учат английски по естествен начин и развиват уменията си за разбиране и говорене на езика. Всеки урок надгражда предишния, за да осигури повторение и постоянство, докато децата се забавляват.

  • Уроци по английски език за деца, 1ви до 7ми клас -

Учениците от 1ви до 7ми клас използват интересни и стимулиращи учебници, разнообразие от игри и креативни и забавни активности. Всички наши курсове са насочени към развиване на комуникацията. И докато преподаваме всички други умения като четене, писане, слушане и граматика, ние се стремим да осигурим практичен и забавен подход за изучаване на английски език и се фокусираме много върху говоренето.

  • ABC многознайковци -

ABC Многознайковци е частна детска занималня за ученици от 1-ви до 4ти клас, които имат нужда от допълнително внимание и помощ при подготовка на домашните и усвояване на основните предмети в училище.

Занималнята е съобразена с държавната система и план на обучение, но освен това включва допълнителни часове по английски език, водени от учители на ABC Езиков център, както и разнообразни активности и методи на учене, които стимулират вашето дете да бъде креативно, да използва въображението си, да работи в група, но също така и да се забавлява в позитивна среда.

За повече информация и връзка с нас:

Изпратете ни съобщение: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
обадете ни се: 0882 266716
Посетете офиса ни: ул. Цар Тодор Светослав 33-35 (до парк Марно Поле)

Contact us
1000 characters left