Добре Дошли в ABC Английски Езиков Център

АВС е успешен и иновативен английски езиков център, разположен в красивият исторически град Велико Търново. Ние сме регистриран изпитен център към Кеймбридж. Нашата философия на преподаване на английски е базирана преди всичко на това, че децата трябва да се забавляват и да са заинтересувани от това, което учат. Поради тази причина, ние преподаваме английски чрез широк обхват от методи и дейности, които са проектирани да стимулират и да са приложими за всеки тип ученик. АВС използва комуникативния и насочения към постигането на цели подходи на езиково обучение, което означава, че окуражаваме говоренето и практическата употреба на дадения език. В нашият екип работят най-добрите чуждоезични и български преподаватели по езици.

При децата, основната ни цел е да изградим в тях любовта към английски език и ученето му. Окуражаваме всякакви подходи, подпомагащи тази цел. Ако децата идват с желание в клас, това е сигурен знак, че ще научат. По-младите възпитаници се обучават посредством комбинация от песни, танци и творчески занимания, а децата в училищна възраст използват стимулиращи учебници за съответния курс.

При по-големите ученици и възрастните, логиката е същата. АВС предлага цялостно обучение за всички изпитни класове, бизнес курсове, медицински, правни, както и езикови курсове за много други сфери.

Contact us
1000 characters left

Популярни Курсове по Английски Език

Курсове по английски език за всяко ниво и всяка възраст

Всички курсове по английски