• Нова група за 1 - 4 клас
02.09.22

Записването за 2022/23 учебна година започна в ABC Езиков Център

• Уроци по английски за предучилищни групи, деца от 3 до 6 години -

Учебната програма за нашите предучилищни групи е специално изготвена и пригодена за деца, започващи обучението си от 3 годишна възраст. Използвайки игри, песни и различни забавни активности, малките деца учат английски по естествен начин и развиват уменията си за разбиране и говорене на езика. Всеки урок надгражда предишния, за да осигури повторение и постоянство, докато децата се забавляват.

• Уроци по английски език за деца, 1ви до 7ми клас -

Учениците от 1ви до 7ми клас използват интересни и стимулиращи учебници, разнообразие от игри и креативни и забавни активности. Всички наши курсове са насочени към развиване на комуникацията. И докато преподаваме всички други умения като четене, писане, слушане и граматика, ние се стремим да осигурим практичен и забавен подход за изучаване на английски език и се фокусираме много върху говоренето.

За повече информация и връзка с нас:

Изпратете ни съобщение: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Обадете ни се: 0882 266716

Посетете офиса ни: ул. Цар Тодор Светослав 33-35 (до парк Марно Поле)

Contact us
1000 characters left

Новини

Популярни Курсове по Английски Език

Курсове по английски език за всяко ниво и всяка възраст

Всички курсове по английски

Защо да учите английски при нас?

Безплатно тестване за определяне на ниво

Преди да се запишете за даден курс по английски, е най-добре да се определи нивото, което владеете. АВС предлага безплатно тестване за определяне на нивото. Единственото, което трябва да направите е да се обадите или да ни изпратите и-мейл за насрочване на диагностичен тест.

Гъвкави стартови дати

Въпреки че много от другите курсове по английски се провеждат в периода от Септември до Юни, възможно е да започнете и в друг период от годината. Не чакайте! Свържете се с нас сега за уточняване на подходяща за Вас дата!

Сертификати

АВС предлага сертификати за всички нива и курсове. Считано от 2017, АВС действа и като Изпитен Център към Кеймбридж в Англия, което означава, че може да се явите на международно признатите изпити към Кеймбридж, които се провеждат в нашия център.

Материали

Материалите, които използваме за нашите обучителни цели, формират разнообразен набор от учебни помощни средства, покриващи пълната гама учебни стилове, включително аудио-музикални, социални, кинестични, визуални, логически и вербални.