• Нова група за 1 - 4 клас
05.05.22

ABC Лятно Училище 2022 година!

ABC Езиков Център Ви кани да се присъедините към Лятна Занималня 2022!

Ще имаме лято, изпълнено с дейности, екскурзии, спорт и игри, изкуство и занаяти и разбира се –много забавления, така че елате и се присъединете към нас, за да имате едно вълнуващо лято.

 

Както винаги, нашата програма е пълна с вълнуващи възможности за учене, забавлявайки се през това време.

Ще се наслаждаваме на времето навън, посещавайки местни паркове и горски пътеки, изучавайки природата по време на нашите слънчеви пикници и барбекю на открито.

Децата ще участват в спортни дейности и игри, със забавни състезания и активности.

 

Заради големия интерес, нашите магични седмици на Хогуортс, Хари Потър ще се завърнат отново тази година. Ще правим вълшебни пръчки и метли, ще учим магически заклинания, ще правим магически отвари и разбира се, ще бъдем домакини на нашия Куидич мач.

Всяка седмица децата ще се забавляват,обучават и ще бъдат ангажирани с различни теми и дейности, като всички планирани екскурзии са включени в цената за седмицата.

Дати: 01 Юни – 29 Юли

От 09:00 до 17:30 ч всеки ден от понеделник до петък.

Цена : 100 лв на седмица, с предварително заплащане.

Специална оферта при заплащане на целия период на програмата.

Обяд: Обядът може да бъде осигурен, по желание, на цена от 20 лв на седмица или родителите могат да осигурят храна за децата си от вкъщи.

За повече информация или за запазване на място,моля обадете ни се на 0882/ 266 716.

 

Contact us
1000 characters left

Новини

Популярни Курсове по Английски Език

Курсове по английски език за всяко ниво и всяка възраст

Всички курсове по английски

Защо да учите английски при нас?

Безплатно тестване за определяне на ниво

Преди да се запишете за даден курс по английски, е най-добре да се определи нивото, което владеете. АВС предлага безплатно тестване за определяне на нивото. Единственото, което трябва да направите е да се обадите или да ни изпратите и-мейл за насрочване на диагностичен тест.

Гъвкави стартови дати

Въпреки че много от другите курсове по английски се провеждат в периода от Септември до Юни, възможно е да започнете и в друг период от годината. Не чакайте! Свържете се с нас сега за уточняване на подходяща за Вас дата!

Сертификати

АВС предлага сертификати за всички нива и курсове. Считано от 2017, АВС действа и като Изпитен Център към Кеймбридж в Англия, което означава, че може да се явите на международно признатите изпити към Кеймбридж, които се провеждат в нашия център.

Материали

Материалите, които използваме за нашите обучителни цели, формират разнообразен набор от учебни помощни средства, покриващи пълната гама учебни стилове, включително аудио-музикални, социални, кинестични, визуални, логически и вербални.