• Нова група за 1 - 4 клас
01.07.21

Приключения навън

Най после дъждът спря и миналата седмица слънцето се показа точно за нашата АВС седмица с приключения навън!

Започнахме седмицата с разходка до парк Света Гора, едно страхотно място за забавления и прекрасни гледки към нашия град.

 

В последните години бяха обновени и добавени много нови неща из между горското кътче, които да забавляват и изморят нашите деца.

Прекарахме деня със слънце, бягане, игри и много забава.

 

Всички се спуснахме със така наречения “zipline” (зиплайн), дори и учителите!

 

Катерихме се, играхме в парка, тренирахме на уличния фитнес и уреди, поставени там и играхме футбол на игрището.

Във Вторник отново бяхме навън. След като научихме повече за жизнения цикъл на растенията и сътворихме собствени плакати с тази информация за нашата класна стая, взехме инструментите си и се захванахме за работа в нашата АВС градинка.

Нашите приятели от “Morgan’s Plants” отново ни осигуриха красиви и интересни растения, които добавихме към нашата градинка, която започнахме преди 2 години.

 

Децата работиха усилено, разчистиха клони и плевели, после засадиха всички нови растения и сега градинката е още по-красива!

В Сряда, отново поехме на пешеходно пътешествие, този път се отправихме към Карталските водопади, в близост до Велико Търново.

Насладихме се на пикник обяд точно до големия водопад и си направихме красиви снимки за спомен.

Следихме внимателно за животинки по горската пътека и успяхме да се натъкнем на малка змия, която съдейки по виковете доказа, че момичетата са по-смели от момчетата!

Четвъртъкът ни беше по-спокоен - с активности като лов на съкровища в парка. Тогава научихме и за животните, които можем да видим в горите на България.

Завършихме седмицата с още едно пешеходно пътешествие, този път до местност Ксилифор, където се насладихме на слънце, отпочинахме на пикник одеалата, разбира се играхме безброй игри и накрая заслужено имахме барбекю обяд!

Contact us
1000 characters left

Новини

Популярни Курсове по Английски Език

Курсове по английски език за всяко ниво и всяка възраст

Всички курсове по английски

Защо да учите английски при нас?

Безплатно тестване за определяне на ниво

Преди да се запишете за даден курс по английски, е най-добре да се определи нивото, което владеете. АВС предлага безплатно тестване за определяне на нивото. Единственото, което трябва да направите е да се обадите или да ни изпратите и-мейл за насрочване на диагностичен тест.

Гъвкави стартови дати

Въпреки че много от другите курсове по английски се провеждат в периода от Септември до Юни, възможно е да започнете и в друг период от годината. Не чакайте! Свържете се с нас сега за уточняване на подходяща за Вас дата!

Сертификати

АВС предлага сертификати за всички нива и курсове. Считано от 2017, АВС действа и като Изпитен Център към Кеймбридж в Англия, което означава, че може да се явите на международно признатите изпити към Кеймбридж, които се провеждат в нашия център.

Материали

Материалите, които използваме за нашите обучителни цели, формират разнообразен набор от учебни помощни средства, покриващи пълната гама учебни стилове, включително аудио-музикални, социални, кинестични, визуални, логически и вербални.