• Нова група за 1 - 4 клас
24.06.21

ABC Млади Репортери

В нашите две седмици “Млади репортери” научихме много за новините и какво е нужно, за да бъдеш репортер.

Започнахме като се запознахме с работата на вестниците, какво се иска, за да си добър журналист и как точно се печатат вестниците.

Успяхме да направим наши собствени заглавни страници, да се интервюираме помежду си и да напишем статии и новини за нашия вестник.

 

Прекарахме страхотен ден, като посетихме редакцията на вестник Янтра Днес, запознахме се с журналистите там и научихме много за това как се издава вестник. Благодарим сърдечно на главния редактор Весела Кънчева, която ни запозна със процеса, разказа ни подробно за дейността им и сподели своя опит и вдъхновение. Успяхме да видим как се подготвят страниците за вестника всеки ден, успяхме и да зададем всички разнообразни въпроси, които имахме.

 

 

След това поехме и към печатницата, където се принтират различни вестници всеки ден. Научихме много за процеса на печат и успяхме да видим как точно става.

 

 

 

 

 

 

 

Наред с всичко това, също научихме и доста за новините и се забавлявахме много като създадохме нашата новинарска емисия “ABC News”, пълна със смешки.

 

Contact us
1000 characters left

Новини

Популярни Курсове по Английски Език

Курсове по английски език за всяко ниво и всяка възраст

Всички курсове по английски

Защо да учите английски при нас?

Безплатно тестване за определяне на ниво

Преди да се запишете за даден курс по английски, е най-добре да се определи нивото, което владеете. АВС предлага безплатно тестване за определяне на нивото. Единственото, което трябва да направите е да се обадите или да ни изпратите и-мейл за насрочване на диагностичен тест.

Гъвкави стартови дати

Въпреки че много от другите курсове по английски се провеждат в периода от Септември до Юни, възможно е да започнете и в друг период от годината. Не чакайте! Свържете се с нас сега за уточняване на подходяща за Вас дата!

Сертификати

АВС предлага сертификати за всички нива и курсове. Считано от 2017, АВС действа и като Изпитен Център към Кеймбридж в Англия, което означава, че може да се явите на международно признатите изпити към Кеймбридж, които се провеждат в нашия център.

Материали

Материалите, които използваме за нашите обучителни цели, формират разнообразен набор от учебни помощни средства, покриващи пълната гама учебни стилове, включително аудио-музикални, социални, кинестични, визуални, логически и вербални.