17.03.20

ИНСТРУКЦИИ ЗА ВИДЕО УРОЦИТЕ В CLASSDOJO!

Уважаеми родители на 4-то класници! Двата видео урока за тази седмица са готови. Когато има възможност, детето може просто да натисне "play" върху видеото и да проследи урока, заедно със своята учителка Джулия. Линкове към видеото са прикачени в ClassDojo, както и допълнителния материал и пълни инструкции как да завършите урока вкъщи. Децата трябва да са способни да завършат урока сами. Ще имат шанса да зададат всякакви въпроси, които имат по време на видео чата в петък. Ако не  сте се свързали все още с ClassDojo, моля да се свържете с нас. Приятно учене на всички от АВС.

Как да завършите видео-урока:

  1. Всеки урок ще отнеме около час, за да бъде завършен. Можете да завършите урока, когато искате, но помнете, ще имате видео-чат в реално време с учителя си в петък, така че трябва да бъде завършен преди петък.
  2. Преди да започнете урока, трябва да се уверите, че са налице: Учебник, Учебна тетрадка, тетрадка за писане, молив/несесер с моливи и химикали, чаша с вода, удобно място за учене
  3. Уверете се, че гледате видео уроците в правилния ред (например,трябва да гледате Раздел 8: Урок 3, преди да гледате Раздел 9: Урок 1).
  4. За да отворите видео-урока, трябва да влезете в ClassDojo, копирайте и поставете посочения там линк в адресната лента.
  5. Следвайте инструкциите на Джулия внимателно. Паузирайте видеото, когато тя ви каже и направете упражненията.
  6. Запишете на един лист всички въпроси, които имате, за да може да се консултирате по тях в онлайн видео-чата.
  7. Забавлявайте се!
  8. И на последно място (не е нещо, което ще ни чуете да казваме често), можете да сте облечени в пижама, когато работите по тези уроци :)

Допълнителните работни листи/материали, които Джулия ще ви помоли да попълните, също ще бъдат публикувани тук в ClassDojo. Можете да качвате попълнените от вас листи ClassDojo, за да може учителят ви да ги прегледа!

 

Contact us
1000 characters left