13.03.20

Противоепидемични мерки в АВС Езиков Център във връзка с решение на Здравния министър!

Уважаеми Родители и Ученици,

 Както вече знаете, министерството на здравеопазването обяви днес, че всички училища, детски градини и учебни учреждения ще бъдат затворени до второ нареждане. Радвам се, че бяха взети мерки и подкрепям решението на държавния орган, да се подходи към ситуацията сериозно и предварително да вземе мерки, а не като реакция на евентуалните последствия. Наясно съм и с факта, че родителите и учениците се тревожат за изпуснатия материал и приключването на учебната година.

Възползвам се от случая, за да уверя всички клиенти на АВС Езиков Център, че сме 100% отдадени на всички наши ученици и не бихме взели мерки, за сметка на тяхното обучение, тъй като се налага да останат вкъщи за известен период от време. Направихме редица административни промени, които ще останат действащи до връщане обратно в училище. Също така, взехме и няколко решения, касаещи всяка отделна възрастова група, която се обучава в АВС Езиков Център и по какъв начин ще продължат курса си през периода, в които ще си останат у дома. Молим ви, да се запознаете с тези промени и да продължите да следвате постовете ни онлайн.

 

АДМИНИСТРАТИВНИ ПРОМЕНИ

  • АВС Езиков Ценър ще преустанови дейност, докато не бъде позволено от държавата стартиране дейността на училища и детски градини
  • Габриела ще бъде на разположение (на телефон 0899 915 486) от Понеделник - до Петък между 09:00 - 13:00 за всякакви запитвания
  • Ако имате въпроси извън това временно работно време, моля пратете ги по имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на съобщение във Фейсбук страницата ни www.facebook.com/ABC.English.Centre
  • Габриела ще бъде на разположение (в офиса) всяка сряда между 09:00-13:00 за да приема плащания. Ако предпочитате да платите по банков път,  в този период, моля пратете запитване на имейл адреса ни. Ако имате намерение да посетите офиса, за да заплатите такса, моля уверете се, че имате точна сума пари, за да минимализираме времето, прекарано в училището. Ако не сте сигурни колко е таксата, моля обадете се предварително на Габриела.

 

 

ПРОМЕНИ В КУРСОВЕТЕ

 

ПРЕДУЧИЛИЩНА

Всички предучилищни групи са отменени докато не бъдат отворени отново детските градини. Поради обучителните методи, които се прилагат за най-малките ни възпитаници, не могат да бъдат провеждани онлайн уроци и уроци от разстояние. Те трябва да танцуват, играят и оцветяват, а това не е постижимо лесно онлайн. Уроците ще бъдат компенсирани през Април, когато учебният процес се нормализира.

 

1ВИ И 2РИ КЛАС

Мислим, че 1ви и 2ри клас ще се нуждаят от много повече напътствия в процеса на учене и материала трябва да бъде сведен и обяснен лично, за да се уверим, че са разбрали всяка стъпка. Те все още на владеят умението да работят самостоятелно онлайн и ученето от разстояние не би било най-добрата опция за тях. Поради тези причини, ще отменим уроците на 1ви и 2ри клас през този период. Всички 1ви и 2ри класове ще бъдат компенсирани, когато отново отворим школата и ще се уверим, че са усвоили целия необходим материал за тази учебна година. Дори това да означава, че ще наваксват уроците в по-късни часови или през уикендите, не се притеснявайте, ще го направим.

3ТИ И 4ТИ КЛАС

Нашите 3ти и 4ти класове могат да работят много по-самостоятелно онлайн и към момента работим върху поредица от видео уроци, които ще им помогнат за усвояване на материала в домашни условия. Вместо два урока на седмица физическо присъствие, ще получат два видео урока, които ще им презентират материала от учебниците. Линк към целия материал ще бъде качен в ClassDojo. Ще трябва да попълнят задачите, представени във видео уроците и всяка седмица ще имат насрочен лице в лице видео разговор с учителя си, по време на който ще могат да получат обратна връзка и да зададат въпроси. Детето ви няма нужда от фейсбук акаунт, за да се извършат тези разговори. Имат нужда от личен месинджър акаунт или родителски месинджър акаунт. За да бъдат насрочени тези разговори, молим да се свържете с Laura Quinn в месинджър приложението, възможно най-бързо и да кажете името на детето си, когато го направите.

5ТИ, 6ТИ И 7МИ КЛАС

Тази седмица тествахме видео уроците с най-големите си ученици и те бяха успешни. Ще продължим с дистанционната форма на обучение за тези групи. Всички са вече свързани с техните учители чрез месинджър и техните курсове ще продължат както до сега. Всичко, което правим във видео уроците ще бъде документирано в ClassDojo, както и ще бъдат качени допълнителни упражнения и материали.

 

ИЗПИТНИ КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ

Всички изпитни и индивидуални уроци ще бъдат осигурени онлайн. Ще оргнизираме онлайн уроци директно със самите ученици.

 

Нядявам се да сте здрави и да запазите спокойстие! Ще се видим скоро!

 

С уважение: Лора Куин и Екипа на АВС Езиков Център

 

  

 

Contact us
1000 characters left