30.05.24

Записването за 2024/25 учебна година започна в ABC Езиков Център

  • Уроци по английски за предучилищни групи, деца от 3 до 6 години -

Учебната програма за нашите предучилищни групи е специално изготвена и пригодена за деца, започващи обучението си от 3 годишна възраст. Използвайки игри, песни и различни забавни активности, малките деца учат английски по естествен начин и развиват уменията си за разбиране и говорене на езика. Всеки урок надгражда предишния, за да осигури повторение и постоянство, докато децата се забавляват.

  • Уроци по английски език за деца, 1ви до 8ми клас -

Учениците от 1ви до 8ми клас използват интересни и стимулиращи учебници, разнообразие от игри и креативни и забавни активности. Всички наши курсове са насочени към развиване на комуникацията. И докато преподаваме всички други умения като четене, писане, слушане и граматика, ние се стремим да осигурим практичен и забавен подход за изучаване на английски език и да се фокусираме много върху говоренето.

  • Уроците от 1-ви до 8-ми клас се водят от преподаватели -  комбинация от британски и български учители.
  • Всички ученици от 3-ти до 8-ми клас са подготвени за изпитите на Кеймбридж и имат възможност да се явят на изпита за своето ниво в края на учебната година.

За повече информация и връзка с нас:

Изпратете ни съобщение: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Обадете ни се: 0882 266716

Посетете офиса ни: ул. Козлодуй 35 (до парк Дружба)