Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/abclangu/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
ABC Английски Езиков Център - Английски за малки деца

Английски за малки деца

За най-малките ни ученици, деца от 3 години до предучилищна възраст, курсовете се провеждат без учебници. Вместо това, децата опознават и изучават английския език чрез завладяваща комбинация от игри, песни, творчески занимания и пресъздаване на реални ситуации. В зависимост от възрастта на децата, формиращи съответната група, занятията са 60 или 90 минути.

По време на курса се изучават думи, свързани с най-често срещани теми от ежедневието на малките деца, например: цветове, числа, семейство, чувства, играчки и животни.

Следвайки нашата специално разработена учебна програма, децата усвояват богат речник от думи в забавна и спокойна обстановка, учат се да ги свързват в прости изречения и да ги използват в контекст.

За нашите ученици от 1 до 7 клас, използваме забавната и увлекателна поредица от учебници на National Geographic и Hamilton House.

Всички учебници, които използваме, са специално подбрани, така че да предоставят на учениците ни интересно и увлекателно съдържание, като в същото време получават най- изчерпателното учебно преживяване.

Учениците учат английски език като опознават света около тях чрез красиви снимки и текстове и проследяват случващите се приключения на героите в и характерите, включени в учебниците. Включени са също и CLIL( Интегрирано Съдържание и Езиково обучение) , както и раздели, свързани с култура, предназначени да запознаят учениците с различни теми и аспекти от живота и културата на Обединеното Кралство, както и на други англоговорящи страни.

В допълнение към учебниците, ние използваме също така и еклектичен набор от учебни помагала и специално разработени материали ,за да сме сигурни, че учениците ще се насладят по възможния най-добрия начин на учебния процес.

Всички наши групи за малки деца са специално създадени не само, за да превърнат изучаването на английския език в забавление, но и за да осигурят поетапно и естествено навлизане в езика. Ранното изучаване на английския език, както и непрекъснатото му използване при общуването с преподавател, ще даде възможност на децата да продължат изучаването на езика с пълна увереност и удоволствие от процеса на тяхното израстване.

Естественият процес на изучаване на чужд език включва начална фаза и адаптацията на малчуганите към новата среда, учителите и новите другарчета, които ще срещнат в АВС Езиков Център.

Ние имаме подготовката и разбирането, че особено при най-малките ученици това отнема малко повече време, затова приветстваме родителите, които желаят, да изчакат по време на занятията на обособените на рецепция места, но не допускаме присъствието им в стаята по обективни причини. Помагаме и на децата и на техните родители в процеса на адаптация.

Новини