Английски за малки деца

Курсовете се провеждат без учебници. Вместо това, децата опознават и изучават английския език чрез завладяваща смесица от игри, песни, творчески занимания и пресъздаване на реални ситуации. В зависимот от възрастта на децата, формиращи съответната група, занятията са 60'/90' (60'- за група 3-4 годишни и 90'- за 4-5 годишни до Предучилищна възраст). 

По време на курса се изучават думи, свързани с най-често срещани теми в ежедневието на малките деца например: цветове, числа, семейство, чувства, играчки и животни.

Посредством него децата усвояват богат запас от думи в една забавна и спокойна среда. Научават се да ги използват и да ги свързват в прости изречения.

Групите за малки деца са специално създадени не само за да превърнат изучаването на английския език в забавление, но и за да осигурят поетапно и естествено навлизане в езика. Ранното отдаване на английския език, както и непрекъснатото му използване при общуването с преподавател, ще даде възможност на децата да продължат изучаването на езика с пълна увереност и удоволствие от процеса на тяхното израстване.

Естесвеният процес на изучаване на чужд език включва като начална фаза и адаптацията на малчуганите към новата среда, учителите и новите другарчета, които ще срещнат в АВС Езиков Център, разбира се, особено при най-малките ученици, понякога това отнема малко повече време, за това приветсваме родителите, които желаят, да изчакат по време на занятията на обособените на рецепция места, но не допускаме присъствието им в стаята по обективни причини. Помагаме и на децата и на техните родители в процеса на адаптация.

Contact us
1000 characters left

Новини