Защо да учите с нас?

АВС е успешен и иновативен английски езиков център, разположен в красивия исторически град Велико Търново. Ние сме регистриран изпитен център към Кеймбридж. Нашата философия на преподаване на английски е базирана преди всичко на това, че децата трябва да се забавляват и да са заинтересовани от това, което учат. Поради тази причина, ние преподаваме английски чрез широк обхват от методи и дейности, които са създадени да стимулират и да са приложими за всеки тип ученик. АВС използва комуникативния и насочения към постигането на цели подход на езиково обучение, което означава, че окуражаваме говоренето и практическата употреба на дадения език и се стремим учениците да се изказват правилно и с лекота. В нашия екип работят най-добрите чуждоезични и български преподаватели по езици. При децата, основната ни цел е да изградим в тях любовта към английския език и изучаването му. Подкрепяме всякакви подходи, подпомагащи тази цел. Ако децата идват с желание в клас, това е сигурен знак, че ще учат. По-младите възпитаници се обучават посредством комбинация от песни, танци и творчески занимания, а децата в училищна възраст използват стимулиращи учебници за съответния курс. При по-големите ученици и възрастните, логиката е същата. АВС предлага курсове за общ английски език, упражняване и подготовка за всички изпити за Кеймбридж. Предлагаме курсове по терминологичен английски, като общ бизнес английски и специализиран английски, специфичен за професии като право или медицина.


 

Безплатно тестване за определяне на ниво

Преди да се запишете за даден курс по английски, е най-добре да се определи нивото, което владеете. АВС предлага безплатно тестване за определяне на нивото. Единственото, което трябва да направите, е да се обадите или да ни изпратите имейл за насрочване на дата за провеждане диагностичен тест..

Гъвкави стартови дати

Въпреки че много от нашите курсове по английски се провеждат в периода от месец Септември до Юни, възможно е да започнете и в друг период от годината. Не чакайте! Свържете се с нас сега за уточняване на подходяща за Вас дата!

Сертификати

АВС предлага сертификати за всички нива и курсове. Считано от 2017, АВС е оторизиран Изпитен Център за изпити към Кеймбридж, което означава, че може да се явите на международно признатите изпити в нашия център. * *

Материали

Материалите, които използваме за нашите обучителни цели, формират разнообразен набор от учебни помощни средства, покриващи пълната гама стилове на учене, включително аудио-музикални, социални, кинестични, визуални, логически и вербални.

 

 

* в зависимост от броя на желаещите да положат изпит.

Contact us
1000 characters left