Защо да учите с нас?

АВС е успешен и иновативен езиков център, разположен в красивият исторически град Велико Търново. Ние сме регистриран изпитен център към Кеймбридж. Нашата философия на преподаване е базирана преди всичко на това, че децата трябва да се забавляват и да са заинтересувани от това, което учат. Поради тази причина, ние преподаваме чрез широк обхват от методи и дейности, които са проектирани да стимулират и да са приложими за всеки тип ученик. АВС използва комуникативния и насочения към постигането на цели подходи на езиково обучение, което означава, че окуражаваме говоренето и практическата употреба на дадения език. В нашият екип работят най-добрите чуждоезични и български преподаватели по езици.

При децата, основната ни цел е да изградим в тях любовта към езика и ученето му. Окуражаваме всякакви подходи, подпомагащи тази цел. Ако децата идват с желание в клас, това е сигурен знак, че ще научат. По-младите възпитаници се обучават посредством комбинация от песни, танци и творчески занимания, а децата в училищна възраст използват стимулиращи учебници за съответния курс.

При по-големите ученици и възрастните, логиката е същата. АВС предлага цялостно обучение за всички изпитни класове, бизнес курсове, медицински, правни, както и езикови курсове за много други сфери.


 

Безплатно тестване за определяне на ниво

Преди да се запишете за даден курс, е най-добре да се определи нивото, което владеете. АВС предлага безплатно тестване за определяне на нивото. Единственото, което трябва да направите е да се обадите или да ни изпратите и-мейл за насрочване на диагностичен тест.

Гъвкави стартови дати

Въпреки че много от другите курсове се провеждат в периода от Септември до Юни, възможно е да започнете и в друг период от годината. Не чакайте! Свържете се с нас сега за уточняване на подходяща за Вас дата!

Сертификати

АВС предлага сертификати за всички нива и курсове. Считано от 2017, АВС действа и като Изпитен Център към Кеймбридж, което означава, че може да се явите на международно признатите изпити към Кеймбридж, които се провеждат в нашия център.

Материали

Материалите, които използваме за нашите обучителни цели, формират еклектичен набор от учебни помощни средства, покриващи пълната гама учебни стилове, включително аудио-музикални, социални, кинестични, визуални, логически и вербални.

Contact us
1000 characters left